Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyi ideig ellenőrzik az...

Mennyi ideig ellenőrzik az oldaladat a hundub-on?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból felregisztráltam a hundub-ra (hát...). Az ott létrehozott oldal már egy hónapja "Ellenőrzés alatt" státuszban van. Másnak meddig tartott az oldal ellenőrzése? Mit ellenőriznek egy oldalon egy hónapig?
2021. jan. 15. 08:24
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Csekkolják, mennyire vagy ellenzéki. Ha ellenzéki vagy, akkor az ellenőrzés örökké fog tartani... de csak a szólásszabadság nevében.
2021. jan. 15. 08:28
 2/3 anonim válasza:
53%
Én csináltam viccből egy LMBTQ csoportot, de nem írja hogy ellenőrzés alatt volna. Már 14-en vagyunk. :D
2021. jan. 15. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

...én csak nem olyan régen hallottam erről az oldalról (HunDub), mivel a Facebook-ot is azóta rühellem csak, amióta megjelent, így mivel ez (HunDub) annak (Facebook) a klónja, már nagyon unalmas... :-) Igazán kitalálhatnának már valami újat is néha!

De ha mindenki kíváncsiságól regisztrálgat, akkor egy idő után baromi sokan lesznek ezen (HunDub) az oldalon is... Ez a birka-törvény! :-)

De "örülök", hogy bármerre is nézek mindig találok egy b.zit vagy l.zbit vagy bi.kekszet vagy transzcicát vagy Queer (aki minden előző egyben?).

Figyeljetek már, van egyáltalán még olyan ember aki egy kicsit is normális? :-)

Tudom ez is relatív fogalom, hogy mit tekintünk normálisnak, de engem azért érdekelne, hogy feltétlenül hülyének kell lennem, hogy része lehessek az "emberek" közösségének??? :-)

Hátha az evolúció rendet tesz, csak azt már nem tudom kivárni... :-)

2021. jan. 15. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!