Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért vannak FPS csökkenéseim?

Miért vannak FPS csökkenéseim?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy adott laptopom: Lenovo Ideapad g580.

I5-3230m

12gb ram

Intel HD Graphics 4000

Win 10 Pro 64bit

Tudom nem egy erős masina. Esetleg valaki tudna arra valami megoldást hogy miért van az hogy pl. cs 1.6, F.E.A.R. 1, LoL, Jackjazz rabbit 2 és ehhez hasonló kis gépigényű játékoknál, miért viszi le az fpsesemet 5 percenként? cs 1.6 kb. tolom 10 percig. Gondol egyet a gép és 100 fpsről 20-15 fpsre leviszi. Utána rá 5 perc és megint jó, utána megint nem. Azt mondták lehet driver hiba. Újra raktam a drivert, leszedtem régebbit. semmi! Eléggé idegesít mert még ilyen nem volt velem és neten semmit, se találtam erről.

Meg azt sem értem hogy a feladatkezelő miért nem látja a kártyámat?!

Előre is köszönöm a segítséget. <3

2021. jan. 14. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Valószínűleg nincs megfelelő szellőztetése a laptopnak, ilyenkor túlhevül és throttlingol (visszább vesz a teljesítményből az ideális hőfok megtartása érdekében). Nézd meg a laptopon hol távozik a meleg levegő és próbálj neki szabad utat hagyni, vagy vegyél egy laptophűtőt.
2021. jan. 14. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:
62%
Tipikus túlmelegedés miatti órajelcsökkenésre utal a jelenség.Mikor visszahűl akkor újra emeli az órajelet.Takarítás,pasutázás,laptophűtő javíthatna a helyzeten.A kártyádat látnia kellene,jonn klikk az asztalra képernyőfelbontás pl. ill a vezérlőpultban is látni kell pl a rendszer alatt,meg még pár egyéb helyen.Inkább a dual channelre kellett volna törekedni és 2x4GB ramra a 4+8 helyett.A laptop teljesítménycentrikusra van állítva?
2021. jan. 14. 10:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha FPS csökkenést tapasztalsz, akkor túlságosan magas a TPS számod. Ajánlom a TPS csökkentését, hogy visszanyerd az FPS számod.

és most zene

badumtss*

2021. jan. 24. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!