Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik vizsgát(cert.) ajánlaná...

Melyik vizsgát(cert.) ajánlanátok elsőnek hogyha ethical hacking-gel szeretnék foglalkozni a jövőben ? Vagy hogyan építenétek fel vizsgáról vizsgára ?

Figyelt kérdés

2021. jan. 14. 01:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is nem ártana tudnunk, hogy mennyit tudsz a számítógépekről, hálózatokró, programozásról, stb.-ről. Ugyanis ez nem úgy megy mint a filmekben, hogy beírunk pár dolgot és már mennek is a bitek.

Ha ez a célod akkor Linuxon rakd fel a Hollywoodot és indítsd el. Bamm.

[link]

2021. jan. 14. 10:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Aha köszi, nagyon kis vicces voltál :D

Tryhackme-n nem rég regisztráltam, azokat csinálgatom, egyenlőre csak a könnyű feladatokat tudom részben megoldani. 1 éve használok linuxot. Programozásból a python-t kezdtem el és a hálózatokból pedig most kezdem az alapoktól. Szóval annyire sok mindent még nem tudok, ezért érdekelne, hogy ki mit csinálna meg 1. vizsgának vagy milyen irányba indulna el.

2021. jan. 14. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!