Vannak informatikával foglalkozó diákmunkák?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok szeretnék valamennyi pénzt szerezni részben a jövőre félretenni, másrészt pedig a saját infrastruktúrámat szeretném fejleszteni. A web-fejlesztést frontend nyelveit és pythont tanulok kb 2 és fél éve, illetve kb egy éve c++-t tanulok. Illetve nem biztos, hogy számít, de 3D modellezéssel, szimulálással is kb 2 éve kezdtem komolyabban foglalkozni. Vannak cégek ahol ezek bármelyikét használni tudnám ennyi idősen?2021. jan. 13. 09:07
1/5 anonim válasza:
Nincs, ilyen, diákmunkák ügyében max infószakos hallgató egyetemistákkal állnak szóba.
2/5 anonim válasza:
Általában ha valaki arra is lusta, hogy neten rákeressen az elérhető diakmunkára egymaga, az nem igazán jó munkavégzésre sem.
3/5 anonim válasza:
Vannak, diákszövetkezeten keresztül ugyanúgy lehet ilyen jellegű munkákat is találni, én annó C# fejlesztőként melóztam a Schönherzen keresztül [link]
4/5 anonim válasza:
"Schönherz"
"Szerepünk kétirányú: az egyetemistákat szakmai tapasztalatokhoz és bevételi forráshoz juttatni, partnereinknek pedig humán erőforrást és utánpótlást biztosítani."
Pont ezt mondtam az első válaszomban, hogy az ilyen munkákra egyetemista hallgatókat közvetítenek ki...
5/5 moozygoo válasza:
Nem, túl fiatal vagy.
Az IT diákmelók meg általában gyakornoki munkák, vagy olyanok ahol az olyanokat keresik akik épp szüneteltetnek egy félévet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!