Segítspls05 kérdése:
Miért fagy ki a monitor játék indítása után?
Figyelt kérdés
Szisztok!Már nagyon régóta megakartam tudni hogy miért fagy ki a monitorom, de sehol nem jártam sikerrel, ezért írom ezt a kérdést!
PL: csgo,scrap mechanic játszásakor, pár másodperc mulva a kép becsíkozódik
minden szinnel (mint pl a kockás ingeken,csak nem szimetrikusan hanem randomba) vibrál, majd kilép automatikusan a játékból.
Már új monitort vettem, a gépbe procit+ alaplapot cseréltem, mi lehet a gond? szerintem jól töltöttem le minden játékot!
4gb videókártya (márkákat nem tudom XD)
2magos proci (4magos volt, de azon sem működött)
10gb ram
500-as winchester (nem tudom hogy kell leírni)
sima billentyű,egér
Windows 8.1 (Win 10-en sem megy :[ )
2021. jan. 12. 14:53
1/7 anonim válasza:
Nem a monitor hibája. Kérj kölcsön egy videokártyát.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, majd megnézem a másik gépen, abba egy 2gigás van szerintem az jó lesz bele :)
2021. jan. 12. 15:24
3/7 anonim válasza:
Alapvetően nem a videomemória mérete teszi a videokártyát.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, de aki ennyire nem tudja hogy.mi van a sajat gepeben, az inkább ne nyissa fel a gépházat
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg, még gyerek vagyok, honnan tudjam milyen márkájú a cuccok a gépben? az is elég hogy még egy gyerek is többet ért a géphez mint te! ha nem tetszik lehet elmenni
2021. jan. 12. 16:12
6/7 A kérdező kommentje:
hypno Köszi szépen minden megy, te egy isten vagy nem tudom hogy nem jutott eddig eszembe XD
2021. jan. 12. 17:25
7/7 anonim válasza:
nem azért, de én is gyerek vagyok és tisztában vagyok mind az nvidia, amd és intel termékeivel, és fejből tudom a konfigom minden paraméterét. Ha pedig mégsem, de kiakarom írni gyakorira, akkor felcsapom a task managert és megnézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!