Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell így megcsinálni a...

Hogyan kell így megcsinálni a képet?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok még a témában. Olyan képet szeretnék, hogy van pl. egy autó és nincs háttere. Tehát ha beteszem egy weboldalra aminek kék a háttere akkor ne legyen az autó mögött a fehér háttér hanem csak az autó és mögötte a weboldal kék háttere. bocsánat a nyakatekert megfogalmazásért. Ezt hogyan tudom megtenni?
2021. jan. 12. 06:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
2021. jan. 12. 07:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
2021. jan. 12. 07:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
"-es vagyok.Töltsd fel a képet. Pitty-potty eltávolítja. Majd töltsd le a kész, háttér nélküli képedet. Ingyenes.
2021. jan. 12. 07:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek, mentek zöld pipák!
2021. jan. 12. 07:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Png formátumra gondolsz.
2021. jan. 12. 07:40
 6/7 DestinyInCap ***** válasza:
100%

Kipróbáltam a belinkelt oldalt és ha tökéletesre vágysz, akkor nem ez lenne szerintem a megfelelő "program" számodra. Lebutítja a képet és lehet kisebb képként nem fogod észre venni, de nagyobb felbontású monitoron elég zavaró lesz a képminőség. Hátrányait az 1. válaszadó által elküldött oldalon is leírják, azaz.:

"Nos, tesztjeink alapján a dolog remekül működik. Ha nem túlságosan összetett a háttér, akkor gyakorlatilag 100%-os a végeredmény. Ha kicsit zagyvább a fotó tartalma, akkor azért tévedhet a rendszer, de utólag kijavítani a tévedéseket egy képszerkesztőben már kevésbé lesz fárasztó, mintha nullától kellene retusálnunk a fotót. Egyetlen szépséghiba van a dologban: a végeredmény – azaz a letölthető, eltüntetett hátterű PNG fájl – sajnos 500×500 pixeles limitet kapott. Vagyis feltölthetünk akár 4000px széles fotót is, a rendszer átméretezi, így a remekbe szabott, háttér nélküli kép már jóval kisebb felbontású lesz."

Amivel könnyen tudsz készíteni jelen esetben olyan képet aminek "nincs háttere" az a következő program.: GIMP. Egyszerű, rengeteg dologra alkalmas, ingyenes, 1-2 videót megnézel könnyen be lehet tanulni mit hogyan kell csinálni.

Link.: [link]

Természetesen ha csak ilyen hobbi célból, vagy iskolai feladathoz kell megcsinálnod egy ilyet, hogy gyakorolj, akkor elegendő a fent lévő link. Remélem tudtam segíteni

2021. jan. 12. 08:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen köszönöm!

Egyelőre csak hobbi célból kell, de a későbbiekben még jól jöhet a GIMP is. :-)

Ment a zöld pipa.

2021. jan. 12. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!