Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha crackelt story játékot...

Ha crackelt story játékot töltök le és utána letörlöm, akkor majd tudom egyszer folytatni onnan ahonnan abbahagytam?

Figyelt kérdés

2021. jan. 11. 22:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha megőrzöd a játék mappájából a mentéseket.
2021. jan. 12. 01:17
 2/2 DestinyInCap ***** válasza:

Attól függ, hogy hova rakja a játék a mentéseit. Van mikor az appdatá-n belül van valahol, van hogy dokumentumok, de találkoztam már olyan játékkal is, ami a játék telepített mappájába rakja a mentést. Google-be ha beírod a játék nevét, utána pedig hogy save game locations vagy save folder vagy bármi hasonlót, akkor az első linknél kidobja, hogy hova rakja a játék a mentéseket.

Szóval ha már esetleg letörölted a játékot amin játszottál és pont olyan volt ami a telepített mappájába rakja a mentést akkor sajnos elölről fogod kezdeni.

Ha megvan a mentés, akkor azt másold ki valamilyen mappába hogy meglegyen, majd később ha megint kedved támadna ugyanazzal a játékkal játszani, akkor miután feltelepíted csak vissza kell másolnod a régi mentésed abba a mappába, ahonnan kiszedted, felülírva a benne lévő tartalmat.

2021. jan. 12. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!