Egy titkosított dokumentumot hogy tudok visszaállítani nyilvánosra?
Word-dokumentumról van szó, melyet titkosítottam, így nem lehetett látni a gépen. Ha beírtam a keresőbe a dok nevét, kihozta, mert folyamatosan írtam bele, de jelszó nélkül nem lehetett látni a tartalmát. Pár hete nem foglalkoztam vele, és nem találom sehol.
Hogy találhatom meg a gépemen ezt a dokumentumot?
Hogy tudom visszaállítani nyilvánosra?
Úgy értettem, hogy ahhoz, hogy eltudjam olvasni a dok tartalmát és szerkeszteni tudjam, jelszót állítottam be. Természetesen anélkül nem tudom megnyitni.
Viszont "láthatatlanná" vagy mivé állítottam be a dokot, így a gépem keresője sem hozza be, mert nem látható. Na, most hogy találom meg így?
Szia!
Ha Windows 10-et használsz, akkor a start menüben keresd meg a "fájlkezelő beállításait".
Ha megnyitod, az "általános" lapról menj át a "nézet" lapra. Itt rengeteg beállítással találod szembe magad.
Amire neked szükséged van, az a "Rejtett fájlok, és mappák megjelenítése. Ezt kell bekapcsolni, és végül rá kell kattintani az "Ok" gombra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!