Windows probléma?

Figyelt kérdés
Reggel bekapcsoltam a számítógépem, szépen betöltött majd egyszercsak lefagyott, ezért újra indítottam. Ezután viszont már azt irta ki, hogy automatikus javítás, meg hogy, számítógép diagnosztizálása. Ha itt az automatikus javításnál rámegyek az újra indításra akkor újra és újra ezt dobálja vissza. Mit tegyek? Láttam a neten azt, hogy a speciális beállításokban a parancssorba írjam be Azt, hogy\windows\system32\config de ekkor meg azt irja ki, hogy az elérési útvonal nem található, viszont szintén itt van egy olyan lehetőség hogy rendszerkép helyreállítása itt viszont mindent látok a vinyón. Már nem tudom mit tegyek.

2021. jan. 7. 23:06
 1/1 vegh1500 válasza:
0%
✅Nekem is volt ijen lleformáztam a D/ ami nnsf volt töröld a particíót ès telepísd újra.✅
2021. jan. 10. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!