Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elromlott az asztali pc-m. Mi...

Elromlott az asztali pc-m. Mi lehet a probléma? (Bővebben lenn)

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap este lefagyott az asztali PC-m nem lehetett se újra indítani, se leállítani, kihúztam a konnektorból oké.. ezzel semmi baj.. reggel indítanám el, el is indult meg minden csak a monitor villog tehát nem látok semmit sötét a kép egyfolytába tehát mint ha nem venné fel a monitor a képet a vga-n keresztül, mi lehet a probléma? tehát a gép fút csak a monitoron nem látok semmit :D. Előre is köszönöm a segítségeteket! Üdv. xyz
2010. aug. 14. 09:11
 1/8 anonim ***** válasza:
túl melegedett a vga, és leégett
2010. aug. 14. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:

De a gép amúgy működik?

Hallod a windows bekapcsoló hangját meg ilyenek?

2010. aug. 14. 09:17
 3/8 A kérdező kommentje:
hát a gép elindul meg minden, a hangját még nem néztem, azt nem tudom hogy ilyen fiókos dolog van mert SP3 van rajta, aztán azt nem tudom hogy attól hallom-e a hangot.. de sztem nem csak akkor ha rákattintanék a fiókra :/ valami tipp.
2010. aug. 14. 09:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is ez szokott lenni.

Haldoklik a vga.

Vedd ki majd tedd vissza nekem ez szokott működni.

2010. aug. 14. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Esetleg lehet a VGA-kábel is probléma, de ha nem mozgattad vagy ilyesmi, akkor nem valószínű.
2010. aug. 14. 09:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is túlmelegedett a vga-d, azért volt tegnap se kép se hang, nem lehetett kikapcsolni. Sajna új videókártya kell neked :/
2010. aug. 14. 10:12
 7/8 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 09:23 neked főleg köszönöm! kitakarítottam szépen a gépet meg a videókártyát és csodálatosan fut :DD valószínűleg az volt a baja hogy megette a pór ezé fagyott le XD
2010. aug. 14. 11:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Szivesen! :)

9:23 voltam

2010. aug. 14. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!