Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik a megfelelő vírusölő...

Melyik a megfelelő vírusölő program, ami ha lehet tűzfal is egyben?

Figyelt kérdés
Most kellet újra tennem a gépemet mert kaptam egy vírust és letörölte az xp-t. Nem tudom eldönteni melyik lenne nagyon jó. Kaspy az nagyon lassú Avastban meg most csalódtam, hogy ilyen vírust kapott a gép, Nod32 ben nem bízok és a Nortonról sem hallottam sok jót. Szerintetek melyik a megfelelő választás?
2010. aug. 14. 00:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A VIPRE-t én csak ajánlani tudom!Nagyon gyors, proaktív,(nem rég nyert a Virus Bulletin 2010 versenyen).Rendkívül jó tűzfal, gyorsan észleli a vírust és ellátja annak baját.Jó árban kapható.Szóval mindenkinek ajánlom!
2010. aug. 14. 12:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Nekem Avast internet security volt és le volt kapcsolva a gyári tűzfal is.semmi más nem volt a gépen.Egyébként meg voltam vele elégedve sokat is talállt és gyors is volt, de nem teszem vissza már újból.Szerintem én a Vipre mellett fogok dönteni, csak nem találtam még jó verzióba, amit találtam nem lehet frissíteni.A vipreról nagyon jókat hallottam.
2010. aug. 14. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!