Miért fagy le a laptop?
Rendszer információk:
HP EliteBook 840 G4 (használtan vett, szóval mielőtt hozzám került nem tudom mire haszálhatták)
Memória 16 GB (bővített)
Intel Core i5-7300U CPU 2.60GHz 2.71GHz
Windows OP rendszer
(Ha valami specifikáció még érdekelne, vagy szükséges lenne ahhoz hogy segíthess, írd meg válaszban!)
Maga a probléma:
Néha ha például egy játék van megnyitva, a laptopom lefagy és csak kikapcsolni tudom (hosszan nyomva a kikapcsoló gombot, mert még a windows gombot sem tudom használni ahhoz hogy ott kapcsoljam ki a gépet). (Hozzá még valami hangot is ad ki (nem mindig).)
Eddig ilyenek fordultak elő:
-A discord volt megnyitva és egy hangcsatornában voltam, és hirtelen lefagyott a laptop
-Megpróbáltam elindítani a GTA V-t ami be is töltött, és játszottam vele, de több alkalommal is lefagyott a képernyő és nem tudtam semmit sem megnyomni, se kilépni. Itt is, mint a többi alkalommal, csak a gép kikapcsolása segített.
-Asphalt 9 Legends-el játszottam és még egy verseny sem volt megnyitva, a grafikát vettem lejjebb, majd kifagyott, úgy mint ahogy az első alkalommal leírtam.
Ha valaki tud tanácsot adni, segíteni, esetleg elmondani hogy mi lehet a probléma forrása, nagyon megköszönném!
Előre is köszönöm a válaszaitokat! :)
memtest86 t futtass
Mielott bovitetted nem volt gond vele?
ha azt kiveszed jol megy?
milyen ram van benne es milyen az uj
pontosan tipusra
hdd/ssd re kisebb az esely
arra HDD Sentinelt tudod hasznalni pl.
ha van gari es akarsz vele bajlodni probald meg, de gondolom nincs ra hiszen nem mai gep (7300U) persze valamennyi gari kellene legyen ra ha 3ev garis volt, es hat annyit szoktak altalaban adni
#1 Már nincs rá garancia :/
#2 Így vettem, hogy már azonnal rakattam bele ram bővítést. Kiszedni nem tudom jelenleg, mivel nincs hozzá olyan csavarhúzóm, de próbálok beszerezni. A ram típust anélkül hogy ki kéne szednem, meg lehet nézni esetleg? Mert akkor nézem. Igen, régi gép, nincs rá. És köszi hogy válaszoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!