Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a híres...

Mi a véleményetek a híres cyberpunk 2077-ről? (pc verzió)

Figyelt kérdés
Szerintem ez a tipikus hoppá véletlenül fejbe lőttem 28 embert, nem sok köze van a történethez...
2021. jan. 2. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Bughalmaz játék, összecsapott történettel.

Nem csoda, hogy beperelték őket.

[link]

2021. jan. 2. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
El lehet vele játszogatni, de semmi extra. Jelenleg a főküldetésen kívül nulla az egész játék, és még arra is max 5/10-et adnék
2021. jan. 3. 03:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Ps4-en ronda, mit akarnak egy 7 éves konzollal?

Nah de ha nem számoljuk a bugokat akkor is egy undorító hulladék az egész...

2021. jan. 3. 08:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Technikailag nagyon elkúrták, az egyszer biztos. Hogy sztorira, játékmenetre milyen, arról nem tudok nyilatkozni, bár ezt a részét sokan dicsérték.
2021. jan. 3. 09:27
 5/7 A kérdező kommentje:

A nagy cyberpunk világ/város kb annyi hogy minden tele van prostikkal meg b*zikkal, csövesekkel vagy prosti b*zikkal. Meg valamiért minden küldetés egy kuplerájban játszódik ami tele van prostikkal.

A többi része annyira reális hogy nyugodtan el lehet ütni pár embert, 6-8 után kb lehet hogy odateleportál pár rendőr.

Meg annyira bugos hogy néha a hullák nem tudják eldönteni hogy hol haltak meg, ezért felkelnek arrébb sétálnak és visszafekszenek.

2021. jan. 3. 09:38
 6/7 anonim ***** válasza:

"világ/város kb annyi hogy minden tele van prostikkal meg b*zikkal, csövesekkel vagy prosti b*zikkal."

Ez kivételesen pont így hiteles, mert erről szól a cyberpunk irányzat. :)

2021. jan. 3. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem tök jó game.

Tény, technikailag nincs a toppon, de ha a jtáékot kell megítélni, akkor szerintem baromi jó, tartalmas, jól megírt.

Vannak hibái, azt nem tagadom, de ettől még lehet egy játék jó.

2021. jan. 5. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!