Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek butaság lenne ott...

Szerintetek butaság lenne ott hagyni a munkahelyet?

Figyelt kérdés

Egy programtervező informatikus szakot kezdtem vidéken 2016-ban , utána másodévben eltudtam helyezkedni az iparban, előszőr heti 30, majd hamar 40 órában.

Nyilván az egyetem háttérbe szorult, és minden más is. Csak a munkának éltem, napi 12-15 órákat dolgoztam.

Azon a munkahelyen vagyok azóta is, mert elég speciális területen dolgozok és nincs nagy mozgásterem vidéken. (Budapestről jön 1001 megkeresés..)

De úgy érzem kihasználnak, és nem igazán becsülnek meg anyagilag, és annak ellenére hogy beleadok apait-anyait, nem igazán érzem azt hogy értékelnek. (Hiába a sok jó értékelés)

Most novemberben, 2 kollégám felmondott, így az ő munkájukat is 1 in 1 átvettem, és totálisan kiégtem.

Így arra gondoltam hogy ott hagyom a jelenlegi munkahelyem, előveszem újra az egyetemet amit betudok fejezni egy félév alatt, vállalok valami félmunkaidős junior állást lediplomázok és felköltözök pestre.

2020. dec. 30. 22:16
 1/5 anonim válasza:
93%
Ha anyagilag bírod, akkor szerintem rendben van a dolog.
2020. dec. 30. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Butaság lenne maradni olyan helyen, ahol nem érzed magad jól.
2020. dec. 30. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Hát jelenlegi helyzetben én nem hagynám ott, de befejezném mellette az egyetemet, ha nem tetszik nekik akkor rugjanak ki vagy adjanak több fizut, mond el a problémádat nekik.
2020. dec. 30. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Hááát az élet folyamatos döntések sorozata. Értem én, hogy a felelősséget szeretnéd áthárítani másokra, hogy aztán őket lehessen hibáztatni, de őszintén szólva nem mi végezzük a munkádat, azt sem tudjuk mit csinálsz, lehet, hogy nekünk nagyon bejönne, sőt szórakoztatna is.
2020. dec. 30. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:
93%

Nos, én 2015-ben kezdtem a programtervező szakot. Vidéken. Levelezőn. 8 órás munka mellett. Le is diplomáztam 3 év alatt.

Utána még maradtam a cégnél lojalitásból, pedig egyre kevésbé szerettem az ottani melót. Sem anyagilag, sem emberileg nem voltam megbecsülve, mert az tudott jól érvényesülni, aki nyalt a főnökségnek én meg nem vagyok az a típus.

2020 végén eléggé rá járt a rúd a cégre, sokakat elküldtek, sokan felmondtak és én is eljöttem. Most otthonról dolgozok, szakmába vágó munkát, sokkal több pénzért, mint a régi helyen. Ja, és nem költöznék Pestre semmi szín alatt. Programozás az tipikuisan nem helyhez kötött dolog. Javaslom neked is, hogy válts!

2021. jan. 2. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!