Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kezdő Rust szervereket tudtok...

Kezdő Rust szervereket tudtok mondani?

Figyelt kérdés

Több hónapja vettem meg a játékot, de alig játszottam még vele. Mikor összefarmolok egy kis nyersanyagot, a tapasztaltabb játékosok mindig megölnek és így elölről kell kezdenem mindent. Pont emiatt nem is játszok vele mert a kezdőket nem kímélik.

Most egy olyan szervert keresek ahol kezdéskor minden fegyvert és nyersanyagot megkapsz így a kezdők megismerkedhetnének a játékkal.

Tudtok ilyen szervereket mondani?

2020. dec. 29. 14:05
 1/2 CactuS1999 ***** válasza:
Kezdőként inkább olyan szervert ajánlok ahol kevesen vannak. Eredeti szerverekre inkább ne menj, mert ott rengetegen vannak. Menj közösségi szerverre, igaz ott könnyebb csaloval találkozni, de nincsenek olyan sokan, sőt én sem találkoztam még csalókkal. Próbálj egy kis base-t felhúzni kezdésnel pl (1x2-őt vagy 2x2őt) Mivel kicsi base így nem fogják be raidelni. Vissza térve a szerverekre, olyan szervert keress ahol meg van adva a csapatok limitje. Szerintem te se szeretnél 10-20 fős klánok ellen játszani :)
2020. dec. 29. 14:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Rust egy ilyen játék, itt a kezdőket porba tiporják erre szokták mondani, hogy "Welcome to Rust ni**a".

Ajánlom a Aim train szervereket ahhol tudod edzeni a recoilodat, onnan pedig menjél több szorzós szerverekre :)

2021. febr. 11. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!