Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem játsza le?

Miért nem játsza le?

Figyelt kérdés

Számítógép CD meghajtóba tettem audió CD lemezt és nem játsza le.

A lemez jó állapotú és a winamp észleli is a számok hosszát is, de nem indítja el. Amúgy win10 van a gépen. Szerettem volna pár régi lemezemet meghallgatni. Ötlet esetleg?

2020. dec. 28. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Érdekes dolgok vannak az életben, az egyik az, amikor hosszú ideig nem használod a CD/DVD meghajtódat és úgymond "megsértődik". Mókás de tényleg igaz. Találkoztam olyan meghajtóval is, ami a tálcáját nem volt hajlandó kiadni, csak miután szórakoztattam... :-)

Most jelenleg egy olyan meghajtóval van dolgom, ami slot-in-es, és a DVD-RW-lemezeket meg is írja, viszont a DVD+RW-lemezeket nem, pedig a specifikációja szerint - és + lemezeket is ír.

Esetleg próbálj ki másik lejátszót is, mondjuk a messze földről híres VLC-t!

2020. dec. 28. 16:30
 2/4 elistvan ***** válasza:
Nincs hangja de elindítja? És ha valami programmal cd-ex easy-cd--da extractor mp3-ba grabbalnéd és azt hallgatnád?
2020. dec. 28. 16:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Jókat írtatok. Holnap még megpróbálom másik CD meghajtóval is. De érdekes mert csak az audió lemez nem jön neki be. Agyon karcolt DVD lemezt viszi és elég hamar.
2020. dec. 28. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Másolásvédelem a lemezen?

[link]

2020. dec. 28. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!