Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ilyennel hogy lehet pénzt...

Ilyennel hogy lehet pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Láttam interneten, hogy ilyen 3d modelleket, karaktereket árulnak az emberek. Arra gondoltam, hogy én is árulhatnék. Nem ebből akarok megélni, de a plusz pénz mindig jól jön (még ha kevés is). Az a gond csak, hogy fogalmam sincs, ez hogy működik. Mármint az eladás része. Kiknek, milyen módon, mennyit kell nekem fizetnem, hogy ez legális legyen? Például gondolom kell fizetni annak, akinek a modellező programját használtam. Ilyenekre gondolok. Aki úgy érzi, hogy ért a dologhoz, mit ajánlana? Hogyan tudnék ezzel egy kis pénzt keresni? Esetleg valaki keres innen így pénzt? Milyen programokat használjak, hogy a legjobban jöjjek ki anyagilag? Vagy felejtsem el az egészet?

2020. dec. 27. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Vállalkozás kell hozzá, számlát kell adni, ami a NAV felé is fizetési kötelezettséggel jár, meg az önkormányzat felé is iparűzési adót.
2020. dec. 27. 17:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ.
2020. dec. 27. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
+ A használt programjaidnak (eg. a "munkaeszközödnek") legálisnak kell lennie. Ha a NAV kiszáll ellenőrizni, joguk van átnézni a gépedet ilyen szempontból... Mondjuk én csak egy ilyent láttam. Válófélben lévő feleség felnyomta az exét.
2020. dec. 27. 21:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem. És szerintetek ezt megéri?
2020. dec. 27. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nemigazán túl sok idő lenne egy ilyen model ha nem vagy gyakorlott. Túl sok befektetés ugy pénz mint idő ha össze is jön nem biztos hogy lessz rá igény lehet vissza se hozza a befektetett pénzt mindig lessz olyan aki nállad olcsóbban adja szerintem felesleges belefogni de van egy olyan mondas végülis hogy merj nagyokat álmodni:)
2020. dec. 27. 23:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ. :)
2020. dec. 27. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!