Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miután újra teszem a pc-t...

Miután újra teszem a pc-t miért írja ki a tv, hogy nincs jel?

Figyelt kérdés
Miután felteszem a VGA drivereket azt írja nincs jel. Előtte nincs ilyen probléma. Próbáltam új, régi drivert, de ugyan ezt írja. Mi lehet a probléma?

2020. dec. 24. 16:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Valami inkompatibilitás van felbontásban. Ha van másik kijelző, Win+P (de anélkül is megnyomnám). Csökkentett módban megjelenik a kép?
2020. dec. 24. 16:23
 2/12 A kérdező kommentje:

Amíg nem teszem fel a drivert addig nincs vele probléma.

Kettő csík van a képen meg mintha picit pixel foltos lenne. Gondolom azért mert a driver hozná helyre....

2020. dec. 24. 16:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Tv full hd a pc pedig hdre van állítva.
2020. dec. 24. 17:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a VGA lassan megadja magát? Gondolom, amikor felkerül a driver, változik a felbontás, és már nem tudja megjeleníteni a képet...
2020. dec. 25. 06:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Le lehet vhogy tesztelni a VGA T hogy működő képes e?
2020. dec. 25. 10:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Driver nélkül nehézkes... Teszt kijelző, teszt kábelek, vagy a másik oldalról: teszt vga. Ezzel kb kizárhatod, hogy hol a hiba. Ha nincsenek otthon teszt eszközök, akkor egy kicsit most meg vagy lőve így ünnepek alatt.

"Kettő csík van a képen" - ez a jelenség micsoda, mióta van? Újratelepítés óta? Mi volt a baj a rendszerrel, hogy újra akartad tenni?

2020. dec. 25. 10:25
 7/12 A kérdező kommentje:

A VGA és a merevlemez 8 éves és a többi alkatrész új nem rég lett vásárolva ezért akartuk újra tenni. Előző configgal semmi ilyen probléma nem volt.

A kettős csík akkor jelenik meg miután újra teszem a windowst. Kettő sávban csíkos és pixel foltos. Ezt elvileg driver helyre hozná.

2020. dec. 25. 17:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Hova csatlakoztattad a tv-t? Mert nem mindegy!
2020. dec. 25. 20:27
 9/12 A kérdező kommentje:
HDMI kábellel kötöttem össze és megfelelő hdmi csatornára van kapcsolva a tv.
2020. dec. 25. 23:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy az alaplapra vagy a grafikai kártyára csatlakoztattad a HDMI-t?
2020. dec. 26. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!