A ncore hogyan működik, és hogyan lehet belépni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 03:10
11/29 anonim válasza:
#10! Köszönöm az érdemi infót, biztosan többek számára érthetőbbé lett a dolog! :)
12/29 ki vagyok én válasza:
Ha szeretnél egy meghívót, így karácsony alkalmából és megesküszöl a mindenhatóra, hogy betartod a szabályokat, akkor adok neked egy meghívót.
13/29 A kérdező kommentje:
#12 ha tényleg komolyan gondolod, nem nagyon értek az ilyen torent oldalakhoz és nem szeretném elrontani a fiókod.. Én csak filmeket szeretnék nézni
2020. dec. 23. 21:05
14/29 A kérdező kommentje:
Egyébként te honnan szereztél meghívott?
2020. dec. 23. 21:09
15/29 ki vagyok én válasza:
Akkor inkább maradj az Insane oladalnál amit ajánlott valaki már előttem, az egy nagyon jó oldal most szabad regisztráció van, használd ki , mert oda sem olyan egyszerű bejutni. legalább lesz lehetőséged megtanulni a torrent oladalak helyes használatát. Itt a link az insane oldalhoz
16/29 ki vagyok én válasza:
Csak olyan ember tud meghívni aki már tagja, de mivel felelősséggel tartozik azért akit meghív, ezért olyan embertől van esélyed kérni barátod például.
Egyébként vannak direkt ezzel foglalkozó facebook csoportok.
Én személy szerint az egyik barátomtól kaptam, még régen.
17/29 A kérdező kommentje:
Köszi, regisztráltam. De nem nagyon értek hozzá.. Csak gépen lehet használni? És még le kell tölteni hozzá valami programot?
2020. dec. 23. 21:23
18/29 ki vagyok én válasza:
Kell hozzá egy program, van több is de én ezt használom.
19/29 A kérdező kommentje:
Ez biztonságos?
2020. dec. 23. 21:27
20/29 A kérdező kommentje:
Huh 1 film 12GBot foglal, meg lehet úgy oldani hogy a gépen ne foglaljon helyet?
2020. dec. 23. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!