Szerintetek megéri megvenni az Xbox series S-et ?
Figyelt kérdés
Nekem most egy Xbox one s-em van, viszont a series S alig 100k. Viszont olyanokat is hallottam, hogy kevés a hely a gépen, mert rá megy a rendszer. Szerintetek ?2020. dec. 22. 08:50
2/6 A kérdező kommentje:
#1 nem pc
2020. dec. 22. 09:01
3/6 anonim válasza:
Akkor máshogy fogalmazok: Ha PC-t veszel inkább? :)
4/6 A kérdező kommentje:
#3 bocsi nem értettem jól... Én személy szerint nem szeretnék venni pc-t nem gondolom, hogy megéri 300k-ért venni egy gépet ami ugyan azt tudja mint az Xbox, de én N értek a pc-hez szóval javítsd ki ha nincs igazam pls
2020. dec. 22. 09:26
5/6 anonim válasza:
A PC amit 300 ért összeraksz köröket ver egy 100 ezres konzolra(vagy akármilyekre ma) - még most is, pedig nevetségesen elszálltak az árak. Tisztességes ugrás a régiről, de szerintem borzalmas választás, a játékok ugyanyibba kerülnek majd rá mint a nagy variánsra, de minden szarabbul fog kinézni és szarabbul is fog futni rajta. Oké hogy 70 ezerrel olcsóbb, de az mennyi, 3.5 teljes árú játék? Ha használod 4-5 évig akkor én biztos hogy bánnám hogy nem köhögtem ki az árát.
6/6 anonim válasza:
Nemtudom még mennyire releváns, de szerintem megéri. Nekem egy három éves gamerlaptopom volt/van ami anno 350ezer ft-ba került, nem volt normális gépem és kellett a sulihoz. Fontos volt, hogy hordozható legyen és ezek mellett játszani is tudjak. Akkor ez volt a legjobb alternatíva. (Ezt azért írtam, le mert hátha hasznos infó) Azóta a játékok gépigényei nagyon megnőttek. Játszani meg továbbra is szerettem volna. "Csóróegyetemista" létemre nem tehettem meg, hogy összerakok egy komoly asztali számítógépet ami ugyan azt tudja játék téren mint az XSS. Így vettem egy xbox series s-t. Ha nem akarsz a legnagyobb gamer versenyző lenni, szerintem a célra tökéletesen megfelel és ár-értek arányban nagyon jó. Egyetlen kompromisszum van szerintem, a 364giga tárhely. Ez most még nem probléma, később nemtudom mennyire lesz az, de a hozzá kapható bővítő kártyának is lejebb megy majd az ára. Valóban nemtud tényleges 4K-t, de ez szerintem nem olyan óriási probléma, a játékok 1080p-ben is élvezhetőek. Ráadásul ez tényleg nagyon kicsire sikeredett ami nagyon praktikus. Az, hogy nincs rajta dvd meghajtó, végképp nem probléma (ez a jövő)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!