Az instagram elrejti a tartamaim?
Kérlek ne támadjatok le, természetesen nem ez életem legnagyobb problémája, inkább puszta kíváncsiság. Szóval van egy instagram oldalam amit angolul vezetek (egy sorozat fandom oldal, 8500 követő) a lájkok száma soha nem megy 3500 fölé,(általában 2000-2500) míg ugyan olyan tartamat gyártó fióknak aki amerikai (és fele annyi követője van) a legtöbb posztja 5000 lájk fölé megy. Szóval lehetséges hogy hiába gyártom én angolul a posztokat, az instagram az amerikai követőknek az amerikai tartalom gyártót részesíti előnyben? Vagy mi lehet a probléma?
(mint írtam kérlek ne vegyétek ezt egy halál fontos problémának, csak érdekel hogy létezik-e ilyen.)
Igen, pont azért mondom hogy az TikTok érdeklődési kört szerint csinálja főleg. A kedvenc sorozataimhoz rengeteg külföldi kis felhasználót dobál be, míg pl én Charli-t meg a bandáját sosem látom (nem is bánom.)
De az instagram kicsit máshogy csinálja. Azt is próbáltam az előbb hogy amerikai ip címre váltok, de az instagram ugyanúgy európainak érzékel🥱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!