Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az instagram elrejti a tartamaim?

ElenaH98 kérdése:

Az instagram elrejti a tartamaim?

Figyelt kérdés

Kérlek ne támadjatok le, természetesen nem ez életem legnagyobb problémája, inkább puszta kíváncsiság. Szóval van egy instagram oldalam amit angolul vezetek (egy sorozat fandom oldal, 8500 követő) a lájkok száma soha nem megy 3500 fölé,(általában 2000-2500) míg ugyan olyan tartamat gyártó fióknak aki amerikai (és fele annyi követője van) a legtöbb posztja 5000 lájk fölé megy. Szóval lehetséges hogy hiába gyártom én angolul a posztokat, az instagram az amerikai követőknek az amerikai tartalom gyártót részesíti előnyben? Vagy mi lehet a probléma?

(mint írtam kérlek ne vegyétek ezt egy halál fontos problémának, csak érdekel hogy létezik-e ilyen.)

2020. dec. 19. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen ingyenes és megbízható lájk szerző appok app storeban meg play áruházban lehet hogy olyanokat használnak és ezért van sok lájkjuk
2020. dec. 19. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ha jól tudom az insta is olyan mint a tik tok tehát régió szerint dobja fel az embereknek a profilokat tehát hiába angol nyelvü az oldalad , egy amerikainak egy amerikában élő felhasználó oldalát jobban feldobja elvileg
2020. dec. 19. 23:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is hasonlóra gondoltam, bár a tik tok nem feltétlenül ilyen, mert ott a for you page nekem rengeteg angolt dobál be, szóval ott inkább azon múlik milyen tartalmat kedveltem korábban.
2020. dec. 19. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd for youba is javarészt a népszerű külföldi videókat dobja fel , meg igen párat az érdeklődési körödnek megfelelően is dobja fel
2020. dec. 19. 23:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, pont azért mondom hogy az TikTok érdeklődési kört szerint csinálja főleg. A kedvenc sorozataimhoz rengeteg külföldi kis felhasználót dobál be, míg pl én Charli-t meg a bandáját sosem látom (nem is bánom.)

De az instagram kicsit máshogy csinálja. Azt is próbáltam az előbb hogy amerikai ip címre váltok, de az instagram ugyanúgy európainak érzékel🥱

2020. dec. 20. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!