Mi lehet az oka annak hogy a PC-m véletlenszerüen teljesen lefagy amikor iso-rol telepítek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 19:15
1/9 anonim válasza:
szerintem fat32-be van formázva a merevlemezed és nem tud kezelni olyan nagy filet
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor az okozhatna ilyet hogy idönként lefagy pl 5 perc után, máskor pedig az egész végig megy szépen?
Egyébként semmi más probléma nincs a géppel.
2010. aug. 12. 19:47
3/9 A kérdező kommentje:
Most néztem meg és NTFS-be van :S Egyéb ötlet?
2010. aug. 13. 15:49
4/9 Hintalow válasza:
Én első körben megpróbálnék egy másik lemezképkezelő programot használni, lehetőség szerint ingyenes, legálisan használhatót pl. daemon tools lite
5/9 A kérdező kommentje:
Eddig Daemon tools lite 4.30.4.0027-el csináltam, már régebben próbáltam alcohol 120%- úgy se volt jó, most megpróbálom nero imaggel
2010. aug. 14. 14:14
6/9 A kérdező kommentje:
illetve azzal mégse mert az csak nrg-re jo :S egyéb ötlet esetleg?:S
2010. aug. 14. 14:16
7/9 A kérdező kommentje:
Hardwareimet irjam le?Hátha az segit
2010. aug. 14. 21:57
8/9 Hintalow válasza:
Hát ha semmi másnál nem csinálja a fagyást csak ennél (még cd-romról való telepítésnél sem, ami ugyanaz, csak hardveresen) akkor itt kicsi a valószinűsége a hardveres hibának. Ami ajánlatos lenne, csinálni egy újratelepítést, és a szűz rendszerre rögtön a feltétlenül szükséges driverek után felrakni egy lemezképkezelőt (warezmentesek még mindig előnyben) és úgy proóbálkozni telepítéssel.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor majd valamikor még nyáron nekiesek:S Köszönöm a válaszokat
2010. aug. 15. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!