Miért nem megy ez az oldal?
Figyelt kérdés
Fel szoktam járni viccelődni, vagy csak random beszélgetni az Anotalk nevezetű oldalra, de valamiért nem megy. Ahogy belépek telefonról, nem írja ki, ahogy szokta, hogy hány nő meg hány férfi van, hanem nem ór semmit a kettőspont után, és partnert sem talál. Valaki nem tudja mi van vele? Javítás alatt áll vagy mi történt? Délelőtt még működött.2020. dec. 17. 18:06
1/1 anonim válasza:
Nekem nagyon furcsa, mert mobilnettel ment, itthoni wifivel meg nem (pedig az itthoni wifi minden oldalt betölt, semmi gáz nincs vele) beszélgettem emberekkel, azt írták nekik megy rendesen (amúgy most sok ember van/volt fent) de most már megint nem működik, remélem mihamarabb megjavítják :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!