Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Radeon HD 6670 2GB megéri...

Radeon HD 6670 2GB megéri 10-12 ezer forintot most jelenleg?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy alapból nem ér ennyit. De most ugye karantén van és az egyik haverom árulja ennyiért. Májusban, 12 ezerbe árulta. Azt nem tudom, hogy akkor hardver válság volt e mint most. És nem is volt rá annyi pénzem. És nem figyeltem a hardwer árakat, sajnos és ennek az alap ára 5-8k forint lenne. Most tudom, hogy sokkal drágábbak a hardwerek gondolom használtan is. És gondolom most is kb ilyen árban adná. Nos elvileg a red redemption 2 megy rajta, de néha akad OKÉ. A gta 5 elvileg jól megy. Viszont elvileg a metro exodusnál a max fps a 20 kb. Illetve láttam videót, hogy az új watch dogs és az ac vallhalla is fojton 20 fps alatt mennek legalacsonyabbon. Pedig ott 8gb ram és i5 7500 van mellette. A kártya elvileg gt 720-gt 730 erejű. Mármint a gddr5 verzióval lehet egál. Úgy tudom ez is remélhetőleg gddr5 verzió. Mert a ddr3 gt 730-on a Battlefield 5 is alig megy.

Nekem pedig ilyen gépem van:

GeForce 8500 GT 256mb

4,5 gb ram

Intel Core i3 4330

És a táptól félek, hogy majd nem fogja bírni, mert ilyen tápom van: Spire Spectra 420W OEM

Tehát ilyesmi áron nem találhatnék mondjuk legalább egy GTX 280, GTX 460, HD 5830-at vagy valami hasonlót amik kb 50%-al erősebbek mint ez. Vagy 15 ezerért mondjuk egy gtx 650 ti, gtx 745 nincsenek. hasonlók sincsenek? Persze csak jó állapotban lévő kipostázzható kártyák kellenek. Ezek meg már elég régiek. Gondolom GT 1030 meg nincs 15 környékén, max a ddr4 verzió. De még az többet tud mint a 6670. Azokkal szerintem már elfuttna minden

Majd azt is akarom cserélni egy 500w bronzra, de most arra sincs pénzem. Max Keep Outot vagy Segoteppet tudnék venni használtan. De azokban sem bízok meg!

Amúgy meg azt tudom, hogy valszeg mind a ram mind a proci gyengék. Tehát szerintem a Phasmophobia, AC Vallhallánál nagyobb játékok biztosan nem fognak 10 fps-nél jobban futni. De szerintem annak örülhetek ha egyáltalán a Forza Horizon 4 fut majd úgy, hogy kevés lagg legyen!

Viszont ezen a 8500 GT kártyán a gta 5 is szinte mindig akad. De érdekesség, hogy a gta 4 sem fut sokkal jobban. Viszont a mafia 2 az sokkal jobban elmegy! A processzor a maga erejével és 4 szál 2 magjával is nem tudom, hogy mire képes 2021-ben akár jó vga mellett is.

A fontos játékok. AC Vallhalla (Mert imádom a vikingeket!), Phasmophobia, Far Cry 4, Far Cry 3, BF4, BF1, Gta 5, Mafia 3, Watch Dogs 2, ROE, Battlefield 5, CoD Infinity War, Tom Clancy's Wildlands, Rage 2, Mad Max, Dark Souls 3

2020. dec. 13. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Így sebtiben rákeresve 15-ért láttam rx 460 2GB karit a hardveraprón.ilyen ősöreg karikat nem érdemes venni,inkábn spórolj valami jobbra.rx 460,950 a minimum.
2020. dec. 14. 10:37
 2/2 anonim ***** válasza:
ramból 2x4 giga,ez lemaradt.a tápnak bírnia kell hisz az újabb kártyák amiket írtam,nem zabálnak annyit hogy kifektessenek egy 420-as tápot.
2020. dec. 14. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!