Majdnem mindennek ugyanaz lett a neve? Win10 asztal
Figyelt kérdés
Készítettem egy mappát elneveztem, ekkor lefagyott a gép, elsötétült és mire visszajött teljesen máshol voltak a dolgaim az asztalon mint előtte, és a legtöbb mappának, játéknak stb. ugyanaz lett a neve mint a mappának amit csináltam. Van ennek gyorsabb megoldása? Vagy egyesével nevezgethetek mindent vissza? Vagy tudja valaki hogy mit nyomtam el?2020. dec. 13. 17:57
1/2 anonim válasza:
Akkor nevezi a rendszer az egy mappában található fájlokat azonos névre, ha az egyik átnevezése előtt az összes ki lett jelölve (CTRL+A, vagy egérhúzással). Ilyenkor az átnevezett fájl lesz a megadott nevű, a többi pedig sorszámozva ugyanolyan. Például: programok, programok (1), programok (2), programok (3), stb ahány fájlod van a mappában.
Ha nem végeztél azóta más műveletet, akkor a visszavonás (CTRL+Z) még működhet, utána marad a kézi visszanevezgetés.
2/2 anonim válasza:
Rendszer vissza állítást megpróbálhatod még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!