Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot vegyek?

Milyen laptopot vegyek?

Figyelt kérdés

Laptop vásárlás előtt állok, és egyetemre, illetve otthoni használatra szeretnék laptopot vásárolni.

Ami fontos:

gyors legyen

hosszú távon tudjam hasznalni

legalabb 15 os kepernyoje legyen

max 300 000Ft

nagyjabol ennyi, szerintetek milyet erne meg venni? vagy mire kell figyleni vasarlas során?

2020. dec. 13. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Dell inspiron laptopok között nezelodnek
2020. dec. 13. 13:15
 2/7 anonim válasza:
37%

Nehogy Dell Inspiront vegyél, az enyém 230.000 volt, fél évig bírta, pedig kímélve volt.

Én inkább a MacBook Air ajánlanám

2020. dec. 14. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát az nem 300k lesz. Én nekem van egy 10 eves dellem, Ubuntuval még mindig jól fut, fateromnak szintén dellje van, 5 éves és még simán bírja. Szerintem veled lehet a baj
2020. dec. 14. 14:17
 4/7 anonim válasza:

De, a MacBook Air 2017 290-300.000 forint körül van.

A Dellem pedig csak internetezésre, filmezésre, tanulásra volt használva, mégis tönkrement. Egyszer nem ejtettem el vagy öntöttem le valamivel.

2020. dec. 14. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Macbook Airnek 13 colos a kijelzője, neki 15 colos kellene.

Dellekből az Inspiront én sem ajánlom, egyszer volt, soha többet. Dellből a Latitude széria az amit ajánlanék, vagy az XPS széria, bár azok jóval drágábbak :(

Tavaly előtti munkagépem egy Lenovo Thinkpad volt, megvoltam vele elégedve, azt ajánlanám még esetleg (azok azért jóval olcsóbbak mint egy Dell XPS)

2020. dec. 14. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Én meg valamelyik Lenovo ideapadet tudom ajánlani
2020. dec. 14. 17:13
 7/7 anonim ***** válasza:
[link] Ez milyen?
2020. dec. 15. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!