YAHOO! Messenger-ről tapasztalatok?
Köszi a gyors választ! :)
Most gondolkodom a telepítésén, de még nem döntöttem.
Igen, néha. MSN mellett meglehetősen felesleges, ráadául ugye úgy működik, hogy ha egy kapcsolatomnak szintén online-t jelez a gép (tehát nyitva a postája), akkor meghívhatom dumálni. Namost:
- vagy nyitva van a postája, ő meg zuhanyzik, tehát nincs is online
- vagy beugrott megnézni a leveleit 10 mp-re, de nem tervezi, hogy maradjon
Meg amúgy is béna a postában lógni, hogy mikor jön fel valaki a mindössze 3 (!) ismerősöm közül, akiknek szintén Yahoo postájuk van (ill messengerük). Akkor már egyszerűbb az MSN-en lógni, úgyis ott az egész világ.
Ja, és a beszélgetések elvesznek, legalábbis én égen-földön nem tudtam előkeríteni az egyiket, amiben elhangzott egy emailcím. Lehet, én vagyok béna, de ez nagyon bosszant.
Köszi neked is.
Hát igen, nekem is van MSN és Skype, szóval értelme nem sok lenne.
Most is azért van mindkettő, mert akinek nincs MSN, annak van Skype és csak azon tudunk beszélgetni.
Majd még megálmodom kell e a harmadik is. :)
én a Trilliant használom.abba minden van,és nemkel 3-4 szart telepíteni a gépre.Még a emailokat is jelzi :D.csak 1 regisztráció kell.Ha újrarakod nemkel megint begépelj minden jelszót elég csak 1et.
"Trillian Astra is támogatja az olyan ismert IM-programokat, mint a Yahoo, ICQ, Windows Live (MSN), MySpaceIM, Google Talk, IRC és Jabber, ám ha a felhasználó számítógépén már van egy telepített Skype, úgy azt is képes kezelni. Újdonságnak számít viszont a Facebook és Twitter-támogatás, és az offline üzenetküldés is. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!