Ezt a levelet ki küldte? Vagy ez spam? (lent)
bemásolom mit irt:
Hello,
My Name is Kellen vagyok lány leszek boldog, ha tudsz válaszolni nekem, mert nekem van valami, hogy megbeszéli Önnel, és azt is küldöm neked a képeket
ok
Köszönet a tiéd,
származó Kellen
Hello,
My Name is Kellen I am girl I will be happy if you can reply me because i have something to discuss with you and also send my pictures to you
ok
Thanks yours,
from Kellen -- Wippies-vallankumous on täällä! Varmista paikkasi vallankumouksen eturintamassa ja liity Wippiesiin heti! [link]
megint irt vmit
de azt nem értem hogy a freemail-nél mért nincs a spam-ek között?:O
Ezekre SOHA ne válaszolj, és azonnal töröld ki. Férget küldhetnek a gépedbe, ha rákattintasz a linkre, pláne, ha még sokáig szrakodsz is vele. Egy gyengébb gépnek komoly problémákat okozhatnak. A másik típus meg, ami nyereménnyel kecsegtet, hogy kisorsoltak és hasonlók, ott a személyes adataidra mennek rá, és nem tudhatod, hol fogják felhasználni, vagy mit szopnak le róla.
Ezeket mindig töröld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!