Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kinek milyen telefonja van,...

Kinek milyen telefonja van, vagy milyet szeretne?

Figyelt kérdés
Milyen a iphone 7 plus?
2020. dec. 9. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem Samsung Galaxy A70-em van. Tök jó telefon LENNE, ha nem ragadna be folyton a hangerőszabályzó alsó gombja, ami biztonsági üzemmódba kapcsolja a telefont.

Ezelőtt Honor 8-am volt, életem legjobb telefonja. Lehet, hogy kicseréltetem benne az aksit és visszaköltözök arra.

2020. dec. 9. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Xiaomi Redmi Note 9Pro-m van. Napi használatra bőven jó.
2020. dec. 9. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Iphone 6S. Megvagyok vele elégedve már régóta. Nincs szükségem újra
2020. dec. 11. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
LG G6 2.5 éve lassan. Elegedett vagyok vele kb mindenben. Következőt pedig szeretném 100k körül 10bites 120Hz-es panellel, lehetőleg memória kártya foglalattal. Több kikötésem nem igazán van.
2020. dec. 13. 13:40
 5/7 KmsRys ***** válasza:

Nokia 3 TA-1032 telefonom van, és ha lehetne, akkor egy XDA F(x)tec Pro1 kellene.

Ez egy különleges telefon, mert lehet választani rá operációs rendszert, és billentyűzete is van: [link]

2020. dec. 14. 00:36
 6/7 anonim ***** válasza:

A7 van , most akarok venni másikat, csak nemtom milyet kellene?

100 ezer környékén.

2020. dec. 14. 05:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Xiaomi Redmi Note 10. Gyors, ès nagyon jó akksival van felszerelve. Nagyon szép, Amoled kijelző. 4gb rám miatt, a lassulastól sem kell tartani.
2022. jún. 5. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!