Kinek milyen telefonja van, vagy milyet szeretne?
Figyelt kérdés
Milyen a iphone 7 plus?2020. dec. 9. 15:56
1/7 anonim válasza:
Nekem Samsung Galaxy A70-em van. Tök jó telefon LENNE, ha nem ragadna be folyton a hangerőszabályzó alsó gombja, ami biztonsági üzemmódba kapcsolja a telefont.
Ezelőtt Honor 8-am volt, életem legjobb telefonja. Lehet, hogy kicseréltetem benne az aksit és visszaköltözök arra.
2/7 anonim válasza:
Xiaomi Redmi Note 9Pro-m van. Napi használatra bőven jó.
3/7 anonim válasza:
Iphone 6S. Megvagyok vele elégedve már régóta. Nincs szükségem újra
4/7 anonim válasza:
LG G6 2.5 éve lassan. Elegedett vagyok vele kb mindenben. Következőt pedig szeretném 100k körül 10bites 120Hz-es panellel, lehetőleg memória kártya foglalattal. Több kikötésem nem igazán van.
5/7 KmsRys válasza:
Nokia 3 TA-1032 telefonom van, és ha lehetne, akkor egy XDA F(x)tec Pro1 kellene.
Ez egy különleges telefon, mert lehet választani rá operációs rendszert, és billentyűzete is van: [link]
6/7 anonim válasza:
A7 van , most akarok venni másikat, csak nemtom milyet kellene?
100 ezer környékén.
7/7 anonim válasza:
Xiaomi Redmi Note 10. Gyors, ès nagyon jó akksival van felszerelve. Nagyon szép, Amoled kijelző. 4gb rám miatt, a lassulastól sem kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!