Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ehhez a confighoz milyen...

Ehhez a confighoz milyen alaplapot érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés

Max 20ezerert?

[link]

[link]

Mit kell nézni alaplap vásárlásánál?

Esetleg ebben az árban jobb VGA vagy processzor?

2020. dec. 8. 23:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire vagy márkahű, illetve mire akarod használni, de 30 ezertől van i3-10100F ami némileg jobbnak és gyorsabbbak számít az általad linkelt processzortól. (Egyébkébt i7-7700 szint)

Szerintem érdemesebb most az intelt választani. Annyi a gubanc, hogy 5 ezerrel drágább mondjuk a legolcsóbb msi b460-as alaplap mint amennyit te szánsz rá (20 ezer), viszont ennyit bőven megspórolsz az i3 árával úgyis, szóval árban vagy. Egyébként ebbe a lapba jönnek majd a 11. generációs procik is, az MSI megerősítette, hogy minden, még a legolcsóbb lapjára is lesz bios meg minden másféle frissítés ami szükséges lesz, de valószínűleg emiatt más gyártók is követni fogják ezt a példát.

Viszont az amd mellett szól a cpu és a ram oc, márha oc fan vagy. (Én például nem). Viszont akkor már érdemesebb komolyabb tápot is venned. Talán a "szebb-esztétikusabb" hűtőt tudom még mondani az amd javára, de minden más az intelnek szól most jelenállásban.

Szerintem a videókártya förtelem gyenge, rágalmaznám bottleneck-el is ezeket a kombókat, de majd azt leírja más, mivel én nem igen figyelem mostanában a videókártya trendeket.

2020. dec. 9. 00:59
 2/3 anonim ***** válasza:

I3 10100f 30k

B460 lap

RX 570 30k hardverapró.hu

2020. dec. 9. 01:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Újonnal semmi normális kártya mincs ennyiért.
2020. dec. 9. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!