Ehhez a confighoz milyen alaplapot érdemes vásárolni?
Max 20ezerert?
Mit kell nézni alaplap vásárlásánál?
Esetleg ebben az árban jobb VGA vagy processzor?
Nem tudom mennyire vagy márkahű, illetve mire akarod használni, de 30 ezertől van i3-10100F ami némileg jobbnak és gyorsabbbak számít az általad linkelt processzortól. (Egyébkébt i7-7700 szint)
Szerintem érdemesebb most az intelt választani. Annyi a gubanc, hogy 5 ezerrel drágább mondjuk a legolcsóbb msi b460-as alaplap mint amennyit te szánsz rá (20 ezer), viszont ennyit bőven megspórolsz az i3 árával úgyis, szóval árban vagy. Egyébként ebbe a lapba jönnek majd a 11. generációs procik is, az MSI megerősítette, hogy minden, még a legolcsóbb lapjára is lesz bios meg minden másféle frissítés ami szükséges lesz, de valószínűleg emiatt más gyártók is követni fogják ezt a példát.
Viszont az amd mellett szól a cpu és a ram oc, márha oc fan vagy. (Én például nem). Viszont akkor már érdemesebb komolyabb tápot is venned. Talán a "szebb-esztétikusabb" hűtőt tudom még mondani az amd javára, de minden más az intelnek szól most jelenállásban.
Szerintem a videókártya förtelem gyenge, rágalmaznám bottleneck-el is ezeket a kombókat, de majd azt leírja más, mivel én nem igen figyelem mostanában a videókártya trendeket.
I3 10100f 30k
B460 lap
RX 570 30k hardverapró.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!