A paypal-nak vagy magyar telefonszáma?
#10: Lehet, hogy az okostelefonod kiszűrte a linket (akár tudatosan, akár azért, mert nem tudta kezelni).
Mindegy, a lényeg, hogy a Paypal nem küld olyan SMS-eket, melyben a fiókodba való belépésre szólít fel.
rendben köszi! remélem nem férnek hozzá!
ebben tudnál segíteni hátha jobban otthon vagy a paypal használatában!
Érkezett az egyenlegere összeg hozzátársítottam sikeresen a bankszámlaszámomat de nem engedi átutalni a pénzt!
"Férjen hozzá pénzéhez
Adjon meg további információt arról, hogy mit értékesített, és akár a kézbesítés után egy nappal is megkaphatja a pénzét.
Termék
Kiszállítva, illetve a szállítás tervben van
Szolgáltatás vagy virtuális termék
Nincs szükség rá, illetve nem tervezi a szállítást"
mit kellene beírni a szolgáltatáshoz vagy minek kéri egyáltalán?
#13: "Érkezett az egyenlegere összeg"
Kinek, milyen "egyenlegere"?
"hozzátársítottam sikeresen a bankszámlaszámomat de nem engedi átutalni a pénzt!"
Mert a bank-/hitelkártyádat is hozzá kell társítani, hogy a Paypal arról tudjon levonni pénzt.
Majd amikor fizetni (például egy webshopban)/átutalni akarsz a Paypallal, a Paypal azon keresztül tud levonni pénzt.
rosszul írtam érkezett a számlámra egy összeg de az egyenlőre valamiért várakozóba rakta és nem elérhető egyenlegre!
utána ajánlja fel hogy megkaphatom akár egy napon belül ha megadom hogy mit értékesítettem stb.. ami fentebb írva van!
Ha nem adom meg akkor is elérhetővé válik majd az összeg vagy nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!