Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10-en mi volt ez a...

Windows 10-en mi volt ez a program ami csak egy ideig jelent meg a feladatkezelőben?

Figyelt kérdés
NcsiUwpApp.exe futott a feladatkezelőben maximum 10-15 másodpercig, volt ikonja is, utánna olvastam hogy ez elvileg a windowsnak egy programja ami a network activity-t méri vagy nézi vagy csinál vele valamit de olvastam hogy akár malware is lehet, gondolkozok hogy leszedem a malwarebytes-t és lefuttatom biztos ami biztos, na de ha malware lenne akkor nagyvalószínűséggel nem lett volna ikonja és nem csak ilyen rövid ideig ment volna hanem menne folyamatosan nem? *paranoia intensifies*
2020. dec. 7. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne parázz, malwarebytes mehet. Futtatásba még egy mrt.exe is.

Ha legközelebb látod, akkor jobb klikk rá, fájl helyének megnyitása, és meggyőzödhetsz róla, hogy az eredeti exe az

2020. dec. 7. 16:15
 2/3 A kérdező kommentje:
szerettem volna malware bytes-ot indítani, premium verzió van meg adatbázis meg mindenféle dolog a legfrissebb belőle és amikor elindítottam a vizsgálot rá 1-2 percre kékhalál fogadott, utánna olvastam hogy ez valami valós malwarebytes bug/hiba, mivel szinte teljesen megvagyok győződve róla hogy a ncsiuwpapp.exe nem malware ezért nem is erőlködök a malwarebytes-al, egyébként úgyvoltam vele hogy akár malware akár nem az ncsi.exe így is úgy is érdemes azért lefuttatni egy ellenőrzést de így már nem kínlódok vele, próbáltam letörölni vezérlőpultból a malwarebytes-t nembírtam, revo uninstallerrel töröltem manuálisan, problem solved
2020. dec. 7. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
mrt-t futtasd le azért, pikpak megvan
2020. dec. 7. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!