Nagynyék kérdése:
Üdv! Tudnám-e a laptopomhoz külső monitorként használni a led-Tvmet egy USB-HDMI adapterrel?
Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 22:02
1/9 anonim válasza:
Usb-hdmi cuccal nem tudom. De laptopokon van hdmi port vagy vga port, mid a kettővel tudod ha a tv-n van hdmi.
2/9 A kérdező kommentje:
VGA port van, HDMI nincs. Vegyek egy vga-hdmi kábelt? Úgy működik?
2020. dec. 6. 22:21
3/9 anonim válasza:
Az én TV-men van VGA (dsub) PC bemenet is..
4/9 anonim válasza:
Sem egyszerű USB-HDMI, sem egyszerű VGA-HDMI kábel nincs, mivel teljesen más célt szolgálnak. Ugyanakkor léteznek aktív eszközök (legalábbis a 2. esetben), csak tízezres nagyságrendű árcímkével. Előbbi gyakorlatilag egy külső videokártya lenne, a második egy analóg-digitális átalakító.
5/9 anonim válasza:
Kérdező: ilyen TV-d van?
Ezen NEM VGA port van!
Milyen port van rajta?
És milyen portok vannak a laptopodon?
6/9 anonim válasza:
Ha jól értem a laptopon csak VGA, a tévén HDMI.
7/9 A kérdező kommentje:
A laptopon USB és VGA, a tv-n pedig USB és HDMI portok vannak.
2020. dec. 7. 18:12
9/9 anonim válasza:
Az USB itt lényegtelen. A linkelt eszköznél sem adatot, csak áramot szállít, azaz töltőre is lehetne kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!