Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt a kamerát hogyan kell...

Ezt a kamerát hogyan kell telepíteni?

Figyelt kérdés
Kép hozzászólásban
2020. dec. 6. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

De ott sincs :(

Pedig már eltelt 6 perc

2020. dec. 6. 15:23
 2/4 A kérdező kommentje:
[URL= [link]
2020. dec. 6. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
42%

Hát ha ennyire technikai analfabéta vagy, mint ahogy a linkedből is látszik, akkor inkább ne is akard megcsinálni. Keress valakit, aki ért hozzá.

Itt a linked helyesen:

[link]

2020. dec. 6. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez egy ip kamera. Elvileg kellene lenni hozzá cd nek, használati útmutatónak. Nem egyszerű konfigurálni. Kicsit szebben fogalmazva mint a #3, tényleg nem erősséged az informatika, inkább hanyagold, mert bonyolult. Kell hálózati konfigurációkat is állítgatni, nem annyi mint egy routert beállítani. Szívesen segítenék, mert már csináltam ilyet, de nekem is kb fél óra. Az első kamerámmal 1 hétig szívtam mire jó lett minden, pedig infós vagyok, de a távoli elérést nagyon nehéz volt megoldanom.

Tényleg inkább kérj meg valakit, mert ez így lehetetlen lesz, még leírás alapján is.

2020. dec. 6. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!