Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretnék mikrofont venni, de...

Szeretnék mikrofont venni, de nem értek hozzá. Tudnátok segíteni esetleg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A közel jövőben (pár hét) szeretnék egy mikrofont venni. Stúdió célra szeretném, otthoni felhasználással. De nem igazán vagyok otthon ezekben.

Szóval tőletek szeretnék segítséget kérni, hogy mit ajánlotok. A keret körübelül 50-60 ezer forint lenne a mikrofonra ( ilyen árkategóriában találtam egyet, lejjebb linkelem majd, egy véleményt arról ha tudtok dobni nagyon megköszönöm)

Illetve egy külső hangkártyára is elvileg szükségem lesz, ha jól olvastam. Nos, ebben is szeretnék segítséget kérni, hogy milyet érdemes. (erre a keret olyan 30 ezer forint max, akár használtan is)

Előre is köszönöm a segítséget!

Ps: a mikrofon típusát ide írom ki, amit találtam.

RØDE NT1-A

2020. dec. 6. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mire lenne használva? Nem mindegy. Teljesen más kell beszédhez, énekléshez (magasabb kategóriában az énekhang se mindegy), meg hangszerekhez.
2020. dec. 6. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kieg: Amit linkeltél, az énekléshez való.
2020. dec. 6. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Gitárkombókon is jó átlagot hoz azért!
2020. dec. 6. 12:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Énekléshez lenne használva.
2020. dec. 6. 13:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó választás. Én is épp mikrofont akarok venni énekléshez, megnéztem a linket, nem is keresek tovább, megy a kosárba. Fantomtápos stúdióhangkártyám már van régóta, de egy valamire való mikrofon még hiányzott.
2020. dec. 6. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!