Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Cyberpunk 2077 vagy Metro...

Cyberpunk 2077 vagy Metro Exodus-t vegyem meg elsőnek? Mivel mindkettő nagyon érdekel. Ti melyiket vennétek elsőnek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Én már pár hónapja megvettem a CP2077-et (Steam preorder), a Metro meg sose érdekelt.
2020. dec. 6. 10:04
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
A 2077 drm freeként jön ki, szóval torrenten crack nélkül letöltheted, aztán később megveszed
2020. dec. 6. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
Egyértelmű, hogy Cyberpunk-ot. De amúgy meg mindkettőt.
2020. dec. 6. 12:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A metrot végig tudod játszani még csütörtökig, de 2-3 ezernél többet nem ér az a 10 óra.
2020. dec. 7. 08:29
 5/6 anonim válasza:
18%

Szia! Rám hallgass: egyiket sem

A metro játékok, mint a Last light vagy a redux olyan 14-15 órára kötnek le, az exodust nem játszottam, de meséltek róla haverok, hogy hülye sztorija van, feltételezem, hogy az exodus is olyan 15 körül lenne. Ezen az alapon a cyberpunkkal össze se lehet hasonlítani, mert az alaphangon 100-150 óra lesz, tehát a pénzedért 10 játékhossznyi időt biztosíthatna, és még pár év múlva is téma lesz, akárcsak a witcher 3.

VISZONT: mivel gog is kiadja, ahol drm free lesz, így torrenten a gogos verzió seperc alatt fent lesz ingyen, ezért pénzkidobás lenne, kivéve ha támogatnád a fejlesztőket.

A metrot meg max akkor vedd meg, ha akciós, epicen kuponnal talán 2800 FT körül meglenne, de mivel offline singleplayer játék, ha nagy rajongó vagy, felőlem vedd meg, de le is torrentezheted.

2020. dec. 8. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
#5 már tegnap délután óta elérhetőek az értékelések cp hez, köszönőviszonyban nincs az "alaphangon 100-150 óra" játékidővel - nem mintha a játékidő jelentene bármit is, assassins creed\far cry többnyire hosszú, de az első 3-4 órában láttál mindent amit nyújtani tud. Plusz CP teljesítménye is egy rakás szar, 1060 at írtak ajánlottként 1080p highra, a gyakorlatban 1080p mediumon 30-40fps t produkál, egyelőre egy halom bug az egész, ha meg esetleg konzolos verziót vennél, pláne régi konzolosat, hát.. én megvárnám a megjelenést a rendeléssel, maradjunk annyiban. Jó lesz a CP, majd nem tudom, 3-6 hónap múlva.
2020. dec. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!