Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Érintésses fizetésnél mivan...

Érintésses fizetésnél mivan ha nemfut a simple?

Figyelt kérdés

Tehát pl az Android akku kímélő ki lövi az appoz.

De az nfc bevan kapcsolva.

Érintéskor tudni fogja az Android hogy felkell ébreszteni a Simple appot vagy sikertelen lesz a tranzakció?

2020. dec. 4. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Az Nfc beállításoknál általában megadható az Nfc fizető alkalmazás, ekkor nem probléma ha kilövi az energia gazdálkodás, bár ekkor is képes időnként meglepit okozni: nincs letöltött token és ezért nem tudsz fizetni. Ekkor viszont neked kell megnyitni az appot kézzel és a token beszerzése után már megy is. Egyszerre 5 tokent tölt le az app arra az esetre ha nincs neted. Ha ez elfogy akkor szükséges az újabb token letöltése, ami futó appnál automatikusan megtörténik.
2020. dec. 4. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Más készülékek esetén bár nincs külön beállítási lehetőség a fizető alkalmazáshoz, a telefon szoftvere mégis aktiválja a telepített appot szükség esetén.

Az utolsó katagória a régebbi Android rendszert futtató Nfc képes mobilok, itt csak kézzel tudod újra indítani a kilőtt appot,vagy be kell állítani, hogy nem korlátozható az app semmiképpen sem.

2020. dec. 4. 15:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Token azcsak akkor kell ha net nélkül fizetek igaz?

Azmeg csak annyi hogy megnyitom a simplet és rögtön le tölti?

2020. dec. 4. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok túl "óvatos", de én pont ezért szoktam appon belül, bankkártyát kiválasztva fizetni, voltak már szoftver/app bakik, főleg amikor kijött az android 10, a Simple meg világát nem tudta, hónapokon keresztül problémázott.
2020. dec. 4. 16:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyszerűbb akkor ha ki rakod a simple widgetet onan csak egy erintés és az appba vagy a kártyán
2020. dec. 4. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Minimalista dizájn kedvelője vagyok, így a lehető legkevesebb dolog van a kezdőképernyőmön, tehát nekem az felejtős, lásd.: (PC + Mobil)

[link]

2020. dec. 4. 18:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Ja és mobilon a Gmail, Instagram lényegében egy "okosmappa". Ha csak rátapizok, akkor azt nyitja meg, viszont ha felhúzom az ujjam rajta, akkor megnyitja a mappát, ami a többi appot rejti. Így nem ronda, mint egy elcseszett bundás kenyér mappa. :D

Illetve az alsó appokra szintén hasonló finomságok vannak beállítva, mint: ha szintén felhúzom valamelyiket, akkor egy másik appot/parancsot nyitok meg.

2020. dec. 4. 19:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Woow azt mivel állítotad be?
2020. dec. 4. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Lawnchair (V2) kezelőfelület, másnéven launcher. Elég sok személyre szabhatósági beállítás van.
2020. dec. 4. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!