Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Érdekelne hogy szerintetek...

Érdekelne hogy szerintetek milyen hátrányai lehetnének az NVIDIA Geforce now-nak?

Figyelt kérdés
5G-s netem van, így remélem az elég lesz hozzá, és most szeretném majd megvenni az egy hónapos tagságot rá egy játék miatt ami sajnos a laptopomon másképp nem indulna el (nagyjából a kapacitásai olyanok mint egy irodai laptopnak szerintem) de érdekelne hogy aki már próbálta, milyen hibákkal találkozott az NVIDIA Geforce now kapcsolatban?
2020. dec. 2. 14:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy steamen keresztül szeretném majd elindítani, azon keresztül van e bármilyen nehézség amivel számolni kellene?
2020. dec. 2. 15:00
 2/6 anonim válasza:
Semmilyen
2020. dec. 2. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Pl hogy nincs az összes játék támogatva általa...

Illetve ha épp rossz időszakában van a neted akkor nem tudsz játszani.

2020. dec. 2. 19:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor nincsenek benne a távolság miatt ilyen másodperces késések a gomb lenyomás és a játékban lévő megmozdulás között?
2020. dec. 2. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha lennének "másodpercek" de csak tized másodpercek is, már nem létezne ez a dolog.

Stabil erős net kell és az esetek kb 95%-ban tökéletes játékélmény lesz. :)

2020. dec. 2. 21:45
 6/6 krisztofer válasza:
Egy nagy rakás sz*r mert nekem 5 G van egy full 4k hd s számitógépem és össze vissza elmosodik a játék lagol nem ajnálom
2022. jún. 8. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!