Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » " Kapcsolata nem privát"?

" Kapcsolata nem privát"?

Figyelt kérdés

Bizonyos oldalak, lapok megnyitását lehetetlenné teszik.

Nem tudom, mit jelent, és azt sem, kiknek nem tetszik, ha "A kapcsolatom nem privát" .

Oké, hogy az "IP-címem látható" (by Avast), de hogy ezért megtagadjanak egy-egy oldal megnyitását, az nem túlzás?

Nem lehet ezeket kicselezni valahogyan?

NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID ? ? ?

2020. dec. 1. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze ahhoz amire te gondolsz, a titkosító tanúsítvány hibás. Ha gyakori probléma, akkor az avastod webes védelme okozza.
2020. dec. 1. 12:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Jelent az vmi veszélyt , vírus könnyebb hozzáférését a géphez, egyéb baj lehetőségét,

ha ez a titkosító tanúsítvány (legyen az bármi ) hibás? Ha igen, hogyan javítható?

2020. dec. 1. 13:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha eleve vírus miatt hibás, akkor igen, az gond.

Ha vírusirtó miatt, mert beépül böngésződbe például, akkor csak idegesítő.

Utolsó lehetőség pedig, hogy a webszerver van rosszul beállítva amiről az oldalt futtatják, azt te nem tudod befolyásolni.

2020. dec. 1. 13:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha az első verzió él, az hogyan szűrhető ki, tudható meg és ha zűr van, mi a teendő?
2020. dec. 1. 13:15
 5/8 anonim válasza:
100%

Mivel az oldal tanúsítványát nem fogadja el a vírusirtód kikapcsolhatod az állandó védelmet rajta, akkor engedni fogja az oldal megnyitását. Ebben az estben viszont támadható lesz a géped vírusok, hackerek által.

Szerintem legelöször frissítsd le a vírusirtódat. Ha úgy sem megy, saját felelösségre kapcsold ki a védelmet.

2020. dec. 1. 13:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha például itt gyakorin nem a let's encrypt-es tanúsítvány van akkor írd le mit látsz helyette.

Ha avastost látsz akkor:

- win10 esetében én csak simán törölném az avastot, jó a beépített defender

- vírusirtó frissítés, újratelepítés segíthet

2020. dec. 1. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
De linkelj be egy bizonyos oldalt, ha mindenkinek rossz akkor nem nálad van a gond :)
2020. dec. 1. 13:21
 8/8 A kérdező kommentje:

AVAST nov. 19-én frissítette magát utoljára. Most futtattam, de megint mindent rendben talált. (naná! Ha esetleg ő a "hibás", logikus, hogy nem fogja jelezni, hogy ő a hibás!

22-es csapdája.)

A küldött linktől annyiban különbözik az itteni, hogy nem 2, hanem 9 cookie van használatban, amúgy "érvényes" és "biztonságos", jelszóm, hitelkártya adataim nem láthatók...

A ma megnyithatatlan oldalt nem lelem, egyébként valamelyik állatmenhely honlapja lett volna. Reggel óta már legalább 40 ilyen oldalon jártam, lövésem se, melyik volt az.

Kevés vagyok én ahhoz, hogy vírusvédelmet ki merjek kapcsolni. Sokat babrálok itt, még olyasmiben is kárt teszek, ami eddig működött. (abban félelmetesen jó vagyok)

Inkább megbékélek azzal, hogy időnként egy-egy oldalhoz megtagadják a hozzáférést.

Köszönöm a segítséget, meg a türelmet: üdv mindenkinek!

2020. dec. 1. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!