Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért jó az valakinek, ha 3...

Miért jó az valakinek, ha 3 laptopot és 1 asztali számítógépet használ?

Figyelt kérdés
Mindegyiken windows van még mielőtt valaki megkérdezi.
2020. nov. 30. 22:18
 1/7 jokyman15 ***** válasza:
87%
Modularitás. Megoszthatja tematikusan hogy mit mire használ. Nekem pl úgy van, hogy van egy PC amit csak NAS-ként használok. Van egy gamer lapot amit mindíg használok és van egy utazós kislaptop amit csak akkor veszek elő ha tényleg szükség van rá. Esetleg munka miatt elkell menni másik városba ilyenek. Egy komolyabb munkával foglalko személynél szerintem a minimum a 2 gép.Egy otthoni erőgép amin dolgozik vagy játszik és egy üzleti kategóriás amit visz magával ha úgy van.
2020. nov. 30. 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

3 laptop talán túlzás, de kettő még értelmesen magyarázható a súly és teljesítmény különbséggel.

Szerintem ha nem jár gyakran át LANozni (rajtam kívül szokott még valaki?) akkor egy erős asztali és egy vékony laptop a középút.

2020. nov. 30. 22:48
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
btw oprendszernek nem sok köze van a kérdéshez, többet is feltehetsz, nem kérdeztük volna meg))
2020. nov. 30. 22:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Van akinek szokása szőrözni. tudom grub lili stb segít.

Első nagyon jól leírja (szerintem), ahogy ismertem az egyént az lehetett neki a szempontja, hogy 1-iken csinálta a munkáit, másikon ment a saját dolgai (böngészés mondjuk) 3.-on kamera pld. 4. meg akárminek ott volt.

2020. nov. 30. 23:03
 5/7 anonim ***** válasza:
92%

Miért jó az valakinek, ha 3 barátnője mellett van még 1 felesége is?? ;)

Használja mindet.

2020. nov. 30. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:

2)

De bizony hogy szokott! Nem rég raktam össze egy sff asztali gépet, vadásztam hozzá egy fotós táskát, már csak a monitornak keresek valami hasonlót: [link]

Dolgozni meg egy 1.3 kg-os laptopot használok.

2020. dec. 1. 09:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is sok gép van.

Régi pc 12 tb hdd vel 2*1gb lan. Tkp SAN.

Pár éves i5 PC szervernek. Gitlab, docker, iis, PHP...

Otthoni PC (recept nézegetős érintőképernyős) nappali laptop.

ThinkPad ügyfelekkel tárgyaláshoz

Xeon workstation munkához

Macbook pro 17 a mindennapokra.

Régi laptop kodival a tv hez

2020. dec. 2. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!