Hogyan kell egy fájlnak megvátoztatni a típusát?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Informatikából a weblapszerkesztést vesszük, amit azzal szoktunk kezdeni, hogy létrehozunk egy új szöveges dokumentumot, ami ugye .txt és mindenestől kitöröljük és átírjuk .html-re (pl: alma.html) és ilyenkor megkérdezi a gép, hogy biztosan ezt akarjuk-e és rámegyünk, hogy igen és ezután pedig társítjuk a fájlt a 2007es SharePoint Desinger nevű weblapkészítővel. Szóval az a helyzet, hogy most online suli van és saját laptopomról kell megcsinálnom egy feladatot. Viszont az előbb leírt módszer nem működik nálam, nem változik át, ugyanúgy szöveges dokumentum marad. Nem tudtok valahogyan segíteni, hogy mégis milyen más módszer van?2020. nov. 30. 17:59
2/4 A kérdező kommentje:
Kérlek írd le részletesen. Hol tudom átírni?
2020. nov. 30. 18:03
3/4 A kérdező kommentje:
Mindegy, megtaláltam a problémát. Az volt a baj, hogy ki kellett kapcsolni a kiterjesztések elrejtését a mappabeállításoknál. Így már engedi, hogy átírjam.
2020. nov. 30. 18:12
4/4 tabaki válasza:
Derék dolog, hogy magadtól is rájöttél. Az ismert fájlkiterjesztések elrejtése a Windows leghaszontalanabb beállítása, szerintem kifejezetten a felhasználók bosszantására találták ki. Amíg Windowst használtam, telepítés után mindig ennek a pipának a kiszedése volt az első dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!