Hogyan lehet eltávolítani egy 0 bytes fájlt egy mappából?
Letöltöttem egy játékot az internetről, és miután töröltem az istalláló fájlt, maradt utána egy "valami" a Downloads mappában, ami látszik ugyan, de a rendszer nem ismeri fel, és ezért nem tudom eltávolítani.
Annak a valaminek a neve:
Brothersoftdownloader_for_5star_Free_Lines.exe.exe
és a "súlya" 0 bytes
A Properties-ben az Advanced Attributes - ben a "File is ready for archieving" nincs pipálva, mint más féjloknál, és nem is lehet pipálni.
Sejtem, hogy a kulcsoknál a Regeditben kellene megtalálnom, és ott törölnöm, de fogalmam sincs, mit és hol kell keresnem.
Már 5 napja van a gépen, azóta próbálok mindent bevetni, lemezkarbantartót, takarítót, shreddert, defragot, mindent ráengedtem. A jobklikk a filera, tulajdonságok, biztonság alatt csak egy üzenet van, hogy a kért info vagy elérhetetlen, vagy nem lehet megjelentetni.
Azért gondolom, hogy a Regeditben lehetne megoldást találni, mert maga a fájl nem is létezik, ha 0 byte nagyságú, csupán a képe maradt a mappában. Gondolom én, mert csak műkedvelő vagyok a szakmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!