Geri0201 kérdése:
Miért nem ad jelet?
Figyelt kérdés
Van egy fél éves xbox one x-em és a mai nap reggelén még jatszottam vele aztan kikapcsoltam. Kb 2 ora mulva megint jatszani akartam de nem adott jelet a tvnek. Próbáltam mindent már.. hdmi csere, másik bemenet stb.
Már annyi fejlemény van hogy van kép de csak 480p-be. És ha át akarom váltani akkor újra fekete kép majd vissza 480p-re. Ha a hétvégén nem sikerül megoldást találjak akkor visszaküldöm jótállásra a konzolvilághoz.
A csere kb mennyi időt vesz igénybe? Karácsonyig visszaér?
2020. nov. 27. 18:53
1/1 anonim válasza:
Volt egy videó YouTubeon ahol ilyen hibát javítottak házilag. De ha garis, meg ne próbáld! Szét kell szedni, ami garanciavesztéssel jár. Először megpróbálják majd megjavítani, ha nem sikerül, csak akkor van csere. Törekedniük kell a 2 héten belüli javításra, de ha ehhez például alkatrészeket kell rendelni ami elhúzódik, akkor sajnos nem fogod karácsony előtt visszakapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!