Milyen laptopot javasolnátok? Szempontok lent.
Használat:
-minden nap több órás használat.
-reggel 7-től este 11-ig bekapcsolva, napközben kisebb szünetekkel, mikor alvó állapotban van
-fő használat: online órákon való részvétel, (utalások), film-, videónézés
-bírja a strapát: ha egyszerre 15 lap van megnyitva, akkor se lassuljon le (első sorban:zoom, youtube)
-bírjon ki 4-5 évet szerviz nélkül
-ár: max. 500 000
Egy MacBookra gondoltam, de nem tudom melyik típus legyen, de ha van más javaslatotok, várom! <3
(Az előző gépem javíthatatlanul tönkrement 2,5 év után, valami kiégett benne. Lenovo volt.) (A telefonom is Apple.)
500k-ba az új MacBook Air fér bele.
De a többi kivetelménynek is megfelel.
Sőt ezt 7-23-ig még akksiról is kibírja.
én kérnék bele 16GB RAM-ot mindenképpen.
A tárhelyet lehet később is bővíteni külső egységgel.
Szerintem ha játszani nem szeretnél rajta akkor tökéletes egy olcsóbb Windowsos laptop is, kb 300-ért már nagyon jókat kapni.
Minimum egy i5 proci vagy Ryzen 5, jobb videókártya, kb. Nvidia 1050ti, kb 8-16gb ram, nagyobb kapacitású ssd.
Ha viszont ragaszkodsz az Apple dolgokhoz akkor a MacBook is bírni fogja a strapát. :)
A felhasználás elég könnyed, a rá szánt összeg meg hozzá képest magas.
Így lényegében bármelyik laptop, amire rámutatsz 250-500 ezer között bőven tudja teljesíteni a kívántakat.
Szóval ezen a szinten csak az számít, hogy melyik tetszik jobban külsőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!