Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Billentyűzet 1 gomb nyomás...

Cazi kérdése:

Billentyűzet 1 gomb nyomás után, ír még kb 40 karaktert hogy lehet helyrehozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok a mai nap folyamán ahogy bekapcsoltam a számítógépem megörült a billentyűzetem, [Razer Blackwidow Elite] amint le nyomok egy gombot ez tőrténik (ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ) Most jelen pillanat az előzővel írok. Tudna valaki segíteni hol kell ezt be állítani?

Előre is köszönöm

2020. nov. 27. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindegyik gomb, vagy csak 1-2?
2020. nov. 27. 14:23
 2/4 anonim válasza:
Vagy macrot allitottal,vagy meghalt par gomb...mechanikusnal nekem is ez volt,folyamat duplazta a betuket,ez nem fog megoldodni csak ha elviszed szervizbe.
2020. nov. 27. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod egyenként megmosni a gombokat(ha kiszedhetõs) és a helyét is fülpiszkával kitörölni.Nem feltétlenül azoknál a gomboknál van a baj.
2020. nov. 27. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Az összesnél volt ez a probléma.

A macrót néztem elsőnek de nem az volt.

sikerült viszont helyre állítani valahogy mert már mindent jól érzékel, mellette az RGB-is vissza jött.

2020. nov. 27. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!