Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell a Brawl stars-ban...

Hogyan kell a Brawl stars-ban account-ot cserélni?

Figyelt kérdés

Kaptam egy tabletet, és mivel a telefonom akkumulátora nem bírja olyan jól a játékot, ezért át szeretném tenni a tablettre. Hogyan csináljam ezt? 🧐

Rá kerestem a youtube-on meg a google-n is, és nem találtam meg normálisan. Az is jó ha valaki linket küld.

Előre is köszönöm! ^^

2020. nov. 26. 20:28
 1/3 CspCsj ***** válasza:
90%

Pár hónapja unokatesónak pont ez volt a baja.

Regisztrálni kell egy Supercell ID-t, majd társítani a BrawlStars-ban a Supercell menüpontnál.

Utána a tabletben beléphetsz ezzel a Supercell ID-vel és elvileg ott folytatod, ahol a telefonon abbahagytad.

(belépés annyi, hogy a Supercell-nél megadott email-re küld egy kódot, amit be kell írni)

2020. nov. 26. 20:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem én, de már azzal is próbálkoztam. Nem engedi. Asszem valami játékot kell letölteni ahhoz, hogy be tudjak jelentkezni
2020. nov. 26. 21:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Várj, bocsánat közben sikerült. Rájöttem hogy végig csak bejelentkezéssel próbálkoztam, de most regisztráltam. Köszönöm a választ, utólag már nagyon hasznos volt! ^^
2020. nov. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!