Valaki tud megoldást? A számítógépem nem érzékeli a fejhallgatóm mikrofonját és nem tudok beszélni senkivel sem.
Egy Canyon CNE-CHP2 headset-ről van szó, ami rendelkezik saját mikrofonnal.
A számítógépem eddig érzékelte és tudtam is használni a mikrofonját. Gond nélkül tudtam használni a discord felületét és beszélgetni is tudtam a barátaimmal, de az egyik nap egyszerűen nem tudtam beszélni senkivel és folyamatosan a webcamerám mikrofonját akarta(akarja) használni a gép.
Rengeteg dologgal próbálkoztam, utána néztem az interneten is már, hogy mit lehetne kezdeni vele és egyszerűen semmi nem segített. Egyedül akkor működik a headset mikrofonja, hogy ha a mikrofon helyére dugom be a jack-et és nem a fejhallgatóhoz, de akkor viszont kimeneti eszközként nem a fejhallgató szól. Tehát a barátaimat hangszórókon keresztül hallom nem pedig a headseten keresztül.
Ui:(Telefon, laptop ugyanúgy felismeri a mikrofont és tudom használni rajta)
Előre is köszönöm a segítséget. Ha bárki tud bármilyen megoldást erre a problémámra, akkor ne tartsa magában :)
Igen win10.
Sajnos ezek sem működnek. A legnagyobb problémám már ott kezdődik, hogy a bemeneti eszközként sem lehet kiválasztani a mikrofont, mert azt írja a gép, hogy nem található beviteli eszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!