Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Többszáz email címre szeretnék...

Többszáz email címre szeretnék levelet kiküldeni, hogy tudom ezt megcsinálni? többi lent

Figyelt kérdés

van egy email adatbázisom benne rengeteg email címmel, ezekre szeretnék levelet küldeni, úgy, hogy egyesével legyenek kiküldve számukra,mivel tömeges levélküldéskor spamba kerülhet az üzenet.

van erre valami mód, hogy ne nekem kelljen egyesével elküldenem a leveleket,hanem valami automatizálja őket?

2020. nov. 23. 11:47
 1/2 anonim ***** válasza:

a titkos másolatba kerülnek a címzettek akkor nem látják, hogy másnak is el lett küldve.

Viszont email szolgáltatótól függ, hogy egyszerre mennyi címzettnek lehet emailt küldeni.

2020. nov. 23. 11:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Gmail ből kellet pár 10 000 emailt küldeni. Én programot írtam rá, úgz rémlik hogy percenként csak 100 át lehet küldeni, hogz ne tünjön spamnak.
2020. nov. 23. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!