Mit használtok TV-n 4k filmek lejátszására eszközről?
Figyelt kérdés
pendrive, külső merevlemez vagy mi a legjobb ami persze nem nagyon drága?2020. nov. 23. 09:29
1/3 anonim válasza:
Személy szerint kb 1 éve egy házilag épített (Rasbperry Pi 3 + 2db 1TB HDD) NAS-t használok és Plex-el streamelem a TV-kre, telefonokra, tabletekre, laptopokra és gépekre akár otthon vagyok, akár máshol!
Egyébként régebben egy 1TB-os Seagate HDD-t (ami a mai napig szolgál a NAS-ban) és egy pár ezer forintos HDD racket használtam.
2/3 anonim válasza:
Én egy külső merevlemezt használok ami 2TB és ezt is ajánlom. 25e körül tudsz venni. Nekem Toshiba canvio basics 2tb van. Gyors 3.0 megbízható. Semmi probléma nincs vele. Egyszer kell megvenni és ha vigyázol rá ( használat közben nem mozgatod, nem dobálod ha áll akkor sem) sokáig jó lesz. Arra írhatsz másolhatsz. És nagy a tárhely. Mivel a 4k film az azért nem kicsi.
3/3 Morzsi007 válasza:
Asus routert egy külső HDD-vel, Apple Tv 4K. Torrent klines van a routerben, így telefonról is elindíthatok egy letöltést és éjjel nappal seedel, nem kellhozzá gép sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!