Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik az a vezeték nélküli...

Melyik az a vezeték nélküli egér, amit már régóta használtok, és még mindig jól működik?

Figyelt kérdés

Vagy 6 egeret "elhasználtam" két év alatt, mióta elkezdtem sokat gépezni. Valami gond mindig volt velük, tönkrement a csatlakozó, vadiúj elemekkel is alig működött, random meghülyült és összevissza mozgott a kurzor a gépen, stb. Arra gondoltam hogy kicsit többet költenék, és akkor vennék egy olyat ami nem megy tönkre pár hónap alatt. Aki már hónapok óta ugyanazt az egeret használja, az elmondaná hogy milyen egér, és hogy honnan van?

Köszi a segítséget előre is :)

2020. nov. 22. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Logitech középkategóriás egerekből több tucat van nekem, mindegyik hibátlan eddig (MX Master 2, MX Performance, MX Anywhere 2S), ezek közül az Anywhere olyan szempontból a legjobb, hogy ez tényleg minden felületen hibátlanul működik, akár a hátamon is lehet vele fps játékot játszani XD

Az újabbak ráadásul a saját akksijukkal (régi szériák még elemesek) cefettül sokáig bírják, az Anywhere az 2 hónapot bír, és alig 2-3 órát kell ehhez tölteni, a Master is csak kicsit fogyaszt többet, de 1 hónapot az is bír.

A Performance-szal annyi bajom van, hogy a csatlakozóját picit elkoptattam, nehezebb tölteni, de már csak tartaléknak van, a másik kettőt használom. Tudom ajánlani.

2020. nov. 23. 00:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Annyit hozzátennék (#1 vagyok), hogy IT ember, és "kocka" lévén kb. 14 órát kattogtatom, tehát azért nekem is normál feletti használatnak mondható.

Egyetlen hibája, de ez szerintem kb. minden egérre lehet, hogy be tud a görgő koszolódni és ekkor akad/nehezen megy, de ha szétszeded és kipucolod, akkor kb. olyan mint új korában.

2020. nov. 23. 00:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet 😊
2020. nov. 23. 17:25
 4/5 anonim válasza:
Rapoo-t használok évek óta. Síma 6000 Ft-os Media Markt-os Wireless keyboard + mouse set, de imádom. Sose romlott el, az elemet alig meríti. annyi hogy az usb-jét ragasztottam meg egyszer, de szerintem azt én vertem szét amikor biciklikosárban hordtam a laptopomat. Nem a legmodernebb design, és nem is egy ilyen gamer egér, de halhatatlan.
2020. nov. 27. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is dobáltam az egereket, mindegyikkel valami gond volt.

Aztán 3 éve szereztem egy ilyen egeret, azóta semmi gondom nincs:

[link]

Eddig ez a legjobb vezeték nélküli egerem ami volt.

2020. nov. 28. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!